MOPAN Suceava

Managerul Spitalului din Fălticeni, Vlad Morariu, a anunţat că testele pentru coronavirus pentru mamele şi bebeluşii din maternitatea din acest municipiu au ieşit negative. „O veste bună pentru toate doamnele din municipiul Fălticeni și localitățile arondate!
Am primit de la DSP Suceava rezultatul testării tuturor pacientelor internate precum și a nou născuților din maternitatea noastră. Sunt cu toții negativi!
Mulțumesc tuturor cadrelor medicale din maternitatea Fălticeni pentru profesionalismul și grija arătată pacientelor și bebelușilor noștri”, a spus Vlad Morariu.
El a anunţat că la matarnitatea din Fălticeni va veni un medic specializat în anestezie şi terapie intensivă, de la spitalul CFR Paşcani. „Doresc să prezint mii de mulțumiri doamnei profesor Grigoraș Ioana șefa catedrei ATI din centrul universitar Iași pentru sprijinul acordat la solicitarea noastră prin relocarea unui medic ATI de la spitalul CFR Pașcani pentru susținerea volumului mare de lucru pe acest sector”. Pe de altă parte, Vlad Morariu a spus a primit confirmarea de la firma producătoare a tunelelor de dezinfecție comandate acum două  săptămâni că în maxim cinci zile va realiza livrarea și instalarea lor la intrarea în pavilioanele spitalului.

Teste negative la coronavirus pentru toate mamele şi bebeluşii din maternitatea Fălticeni, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava