MOPAN Suceava

Al nouălea album al grupului britanic The Beatles, cunoscut drept ‘The White Album’, va fi reedidat în variantă deluxe pentru a marca a 50-a aniversare. De data aceasta, discul va cuprinde mai multe piese necunoscute publicului, potrivit contactmusic.com.

Legendara trupă rock – compusă din Sir Paul McCartney, Ringo Starr și regretații John Lennon și George Harrison – va lansa acest material discografic pe data de 9 noiembrie, pentru a marca 50 de ani de la lansarea originală a discului compus din două părți.

Colecţia va cuprinde, pe lângă cele 30 de piese incluse pe albumul original, editate de data aceasta de producătorul Giles Martin, fiul producătorului iniţial al discului, George Martin, şi de inginerul de sunet Sam Okell, și 27 de înregistrări demo şi fragmente din 50 de sesiuni de înregistrare, multe dintre ele fiind necunoscute publicului. Este pentru prima dată când acest album a fost remixat şi prezentat cu înregistrări adiţionale.

Copiile iniţiale ale ‘The White Album’ erau numerotate, iar acelaşi lucru va fi făcut pentru pachetele super-deluxe. Ele vor cuprinde 6 CD-uri, un Blu-ray şi o carte cu 164 de pagini cu portrete, postere şi versuri ale pieselor, dar şi cu introduceri semnate de Paul McCartney şi Giles Martin.

‘The White Album’ reprezintă primul album The Beatles lansat de propria casă de discuri a grupului, Apple Records. A ocupat imediat primul loc în topul britanic al albumelor şi și-a menținut această poziție timp de 8 săptămâni. El a petrecut în total 22 de săptămâni în clasament. Albumul a debutat pe primul loc şi în topul american, unde s-a menţinut timp de 9 săptămâni, iar în total a petrecut 65 de săptămâni. Mai mult, ‘The White Album’ a primit 19 discuri de platină, certificate de RIAA, iar în 2000 a fost inclus în Grammy Hall of Fame a Recording Academy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava