MOPAN Suceava

Fergie nu are planuri de a se reuni cu „frații” ei din The Black Eyed Peas, însă a dezvăluit că Will.i.am, Ap.de.ap și taboo lucrează la ceva împreună, potrivit contactmusic.com.

Celebra cântăreață nu a mai cântat împreună cu colegii de trupă din 2011 și, chiar dacă s-au întâlnit în ultima perioadă, nu vor scoate nicio piesă împreună. Cu toate acestea, Fergie, care s-a alăturat grupului în 2003, când au lansat împreună discul ‘Elephunk’, a asigurat fanii BEP că se pot aștepta la ceva de la grup foarte curând, pentru a marca a 20-a aniversare a trupei.

Ea a spus, potrivit contactmusic.com: „Îl iubesc (pe will.i.am). Adică, îi iubesc pe acești tipi. M-am întâlnit cu ei zilele trecute. Îmi sunt, cu adevărat, ca frații. Momentan nu avem planuri împreună. Dar știu că ei lucrează la ceva împreună, ceva despre care chiar nu pot da detalii.”

În luna mai, The Black Eyed Peas au cântat pentru prima dată în cinci ani fără Fergie, la London’s Albert Hall, alături de „protejata” lui Will de la ‘The Voice’, Lydia Lucy, ca înlocuitoare a cântăreței. Autorul hit-ului ‘Where Is the Love?’ a declarat într-un interviu anterior că acceptă că Fergie este ocupată cu lansarea celui de-al doilea album solo al ei, ‘Double Dutchess’ și a spus că mereu va fi un loc în trupă pentru ea.

Ultimul album Black Eyed Peas, ‘The Beginning’, a fost lansat în 2010.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava