Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe data de 27 mai, trupa timișoreană The Different Class își lansează cel mai recent material discografic, “Skins”, într-un concert live electrizant ce va avea loc în Flying Circus din Cluj-Napoca.

“Ping Pong”, primul single extras de pe albumul “Skins”, a fost primit cu entuziasm atât de publicul din România, cât și de presa de specialitate de peste hotare. Cu un video foarte fashionable, filmat în Eindhoven, ce emană un ușor parfum steampunk, piesa a propulsat, pratic, trupa The Different Class într-un nou peisaj artistic.

“Skins” este un album lucrat la detaliu în care sunetul și imaginea îți reglează pulsul pe ritmul unei povești ce pictează, într-o cromatică versatilă, realități mereu noi.

“Skins” descrie un trip interior intens în care fiecare trăire devine refrenul acela ce nu îți dă liniște și pe care memoria îl așează peste ființă asemeni unei coloane sonore personale. Un material cinematic ce traversează cu ușurință sfera sonoră și se transformă într-un soi de mini-serie de 13 episoade în care simțurile se scaldă în imagini când de un indie/electronica luxuriant, când de un garage rock vibrant.

Un material al contrastelor, un produs al acelui soi de inspirație aflată într-o continuă încordare, în nepotolită căutare și poftă de nou. Pasiunea este jocul prin care iubirea își măsoară decadența în universul intim dintre două personaje, iar dansul lasciv dintre acestea, “piele pe piele”, naște muzica cu care demonii interiori își înfruntă îngerii.

Acum poți simți live, pe pielea ta, experiența “Skins”, într-un concert electrizant, Vineri, 27 Mai, în Flying Circus din Cluj-Napoca, începând cu ora 20.00.

Biletele pot fi achiziționate de la intrare la prețul de 30 RON.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a evenimentului: https://www.facebook.com/events/955520615138984

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava