Concert pascal
MOPAN Suceava

Un nou film ‘Expendables’ cu Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren și Randy Couture se află în pregătire la Hollywood, notează contactmusic.com.

Alături de veteranii francizei vor mai apărea în noul film Megan Fox, 50 Cent și Tony Jaa, iar Scott Waugh se va ocupa de regie.

Lionsgate și Millennium Media s-au pus de acord să ‘reînvie’ franciza, iar noua poveste se va derula tot în jurul celebrului grup de mercenari. Surse apropiate proiectului au spus că Jason va avea rolul principal masculin, în timp ce Megan va fi actrița principală.

Noul film va fi regizat de Scott Waugh pe baza unui scenariu scris de Spenser Cohen, Max Adams şi John Joseph Connoly. Filmările de la acest lungmetraj, ce va fi produs de Lionsgate şi Millennium Media, vor începe în toamna acestui an.

Sylvester Stallone a regizat primul film din seria ‘The Expendables’, care a fost lansat în 2010. În pofida cronicilor temperate şi unui box-office modest, filmul a generat două continuări – ‘The Expendables 2’ (2012) şi ‘The Expendables 3’ (2013).

Cele trei lungmetraje din seria „The Expendables”, care aduc un omagiu filmelor de acţiune din anii ’80 – ’90, au obţinut împreună încasări de peste 800 de milioane de dolari în box-office-ul mondial.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava