Concert pascal
MOPAN Suceava

The Rolling Stones au anunțat prima lor expoziție internațională, intitulată ´Exibitionism´, care se va deschide la Saatchi Gallery din Londra în aprilie 2016, notează contactmusic.com.

Măreața prezentare, numită ´Exibitionism´, se va deschide publicului pe 6 aprilie 2016 la Galeria Saatchi din Londra și va fi disponibilă până în luna septembrie anul viitor, liderul trupei, Sir Mick Jagger, declarând că aceasta este ceva ce ei plănuiau de multă vreme.

El a spus: ˝Ne gândim la asta de mult timp, dar am vrut să fie potrivită și la o scară largă. Întregul proces a fost asemănător cu plănuirea producției de concerte din turnee și cred că acum este un moment interesant când putem face asta. ˝

Expunerea, care promite să fie ˝cea mai cuprinzătoare și captivantă incursiune˝ în rândul interpreților piesei ´Satisfaction´, va avea peste 500 de obiecte din arhivele personale ale trupei și va  fi găzduită într-un spațiu ce cuprinde două etaje la galeria din Chelsea – o zonă care a avut un rol cheie în lansarea grupului, conform sursei citate.

Chitaristul Ronnie Wood a declarat: ˝Scena era grozavă pe King’s Road în anii ´60. Acolo mergeam să petrecem timpul împreună și să admirăm tendințele din modă. Așa că este adecvat ca ´Exibitionism´ să fie găzduită la minunata Saatchi Gallery.˝

Printre artefacte nemaivăzute până în prezent, expoziția va prezenta progresul trupei de-a lungul carierei artiștilor, care înseamnă mai mult de jumătate de secol, încluzând videoclipuri nevizionate până acum, jurnale personale, clipuri video, spectacole filmate unice și colaborări cu o serie de artiști, printre care se află Andy Warhol, Alexander McQueen și Martin Scorsese.

Biletele pentru ´Exibitionism´ vor fi puse în vânzare pentru public pe 10 iulie 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava