Concert pascal
MOPAN Suceava

The Script îl vor da în judecată pe James Arthur pentru plagiat, informează contactmusic.com. Trio-ul susţine că starul a copiat „esenţa” single-ului lor din 2008 – ‘The Man Who Can’t Be Moved’ – pentru a crea ‘Say You Won’t Let Go’, piesă cu care Arthur a revenit în lumina reflectoarelor, în 2016.

The Script sunt reprezentaţi în instanţă de avocatul Richard Busch – cel care a dovedit plagiatul în cazul ‘Blurred Lines’.  În noul dosar deschis, Busch menționează că James Arthur a câștigat 20 de milioane de dolari de pe urma unei piese copiate după melodia trupei The Script.

Richard Busch a declarat pentru Billboard: „Este cunoscut de lumea întreagă faptul că domnul Arthur a fost dat afară de la casa sa de discuri din cauza unor controverse publice – care au cauzat o pauză în cariera sa. Pauză care a durat până la lansarea ‘Say You Won’t Let Go’, melodie care a devenit faimoasă la nivel global.”

Într-un interviu acordat anul trecut tabloidului britanic The Sun, James Arthur declara că nu au sens discuţiile pe tema plagiatului, pentru că la ora actuală majoritatea pieselor seamănă între ele.

”Suntem în 2017, sunt numai 7 note în muzică. Toate piesele blues sună la fel. Oamenii se inflamează pe teme de genul ăsta fără niciun motiv.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava