MOPAN Suceava

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan şi câmpulungenii şi-au declarat susţinerea pentru proiectul liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur, pentru proiectul „Suceava – capitală de regiune”. Theodor Stolojan s-a aflat duminică seară la un miting electoral în Câmpulung Moldovenesc, alături de candidatul ARD pentru funcţia de senator în colegiul nr. 2 Suceava, Gheorghe Flutur, şi de candidaţii ARD Gabriel Gospodaru – colegiul pentru Camera Deputaţilor nr. 10 Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc şi Cristian Irimie – colegiul de Senat nr. 1 din zona de munte a judeţului.

La acţiunea electorală din Câmpulung Moldovenesc au fost prezenţi peste 500 de locuitori ai acestui municipiu şi din comunele învecinate, precum şi primari din zona de munte a judeţului. În timpul discursului său în faţa celor prezenţi, Gheorghe Flutur a amintit de investiţiile făcute în această zonă a judeţului, care au creat numeroase locuri de muncă şi au rezolvat mai multe probleme ale cetăţenilor. Flutur a fost aplaudat atunci când a vorbit despre proiectul „Suceava – capitală de regiune”, el afirmând că „despre Bucovina nu trebuie să se vorbească în şoapte. Chem tot judeţul, toţi liderii politici să lupte pentru Bucovina, să lupte pentru judeţul Suceava. Oamenilor de aici nu li se şade cu basca lui Iliescu. Iată de ce cred ca votul muntenilor se va îndrepta către candidaţii ARD, Dan Gabriel Gospodaru şi Cristian Irimie, oameni ai locului”.

La rândul său, europarlamentarul PDL, Theodor Stolojan, a criticat Guvernul condus de Victor Ponta pentru blocajul în care a adus România. „Ponta a sfârşit prin a nu mai putea fi credibil”, a spus Stolojan. Referindu-se la candidaţii ARD Dan Gabriel Gospodaru şi Cristian Irimie, Theodor Stolojan a subliniat că aceştia îi pot reprezenta cu cinste pe cetăţenii din localităţile pe care le vor reprezenta în Parlamentul României. „Bucovineni nu pot fi reprezentaţi de nişte străini ai acestor meleaguri. Mi se pare o jignire adusă de USL acestor oameni, prin aducerea de candidați străini”, a declarat Theodor Stolojan, care a mai adăugat că susţine proiectul lui Gheorghe Flutur, „Suceava – capitală de regiune”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava