Concert pascal
MOPAN Suceava

Thermonet Suceava a anunțat că a finalizat lucrările de revizie la rețele de transport a agentului termic, dar și așteaptă ca Bioenergy să reia furnizarea apei calde. „Colegii noștri au finalizat lucrările de revizie, reparație si mentenanță a rețelelor de transport, distribuție si furnizare”, se arată într-un anunț al Thermonet, în care se mai adaugă faptul că „societatea noastră fiind pregătită pentru reluarea furnizării apei cade în municipiul Suceava.
Cu toate acestea, trebuie spus sucevenii racordați la sistemul centralizat nu vor avea apă caldă până când producătorul Bioenergy SA nu va relua furnizarea agentului termic.
Reamintim că apa caldă în municipiul Suceava a fost oprită începând de sâmbătă, 1 septembrie, cu două zile mai repede decât termenul anunțat pentru începerea lucrărilor de revizii, mentenanță și reparații anuale programate. Thermonet a anunțat la vremea respectivă că în urma unor probleme tehnice neprevăzute, SC Bioenergy SA, producătorul agentului termic în municipiul Suceava, a oprit funcționarea centralei începând cu data de 1 septembrie 2018. Directorul Thermonet, Mugur Corlățan, anunța la finalul lunii august că apa caldă va fi oprită în municipiul Suceava în perioada 3 – 7 septembrie, lucrările de mentenanță fiind efectuate pentru pregătirea desfășurării în condiții optime a furnizării de agent termic pentru iarna viitoare.

Thermonet a finalizat revizia rețelelor și așteaptă ca Bioenergy să reia furnizarea apei calde, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava