MOPAN Suceava

Redactorul șef al cotidianului Monitorul de Suceava, Tiberiu Avram, și-a lansat, luni seara, romanul „Evadarea din Iad”. Evenimentul a avut loc la Eden Garden, în prezența unui public extrem de numeros, oameni de cultură, ziariști, oameni de afaceri, dar și reprezentanți ai mai multor instituții, printre care președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședintele acestei instituții, Niculai Barbă, prefectul Iulian Cimpoeșu și viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi. Trebuie spus că la lansarea cărții au fost prezenți numeroși cunoscuți și prieteni ai protagonistului romanului „Evadarea din iad”, suceveanul Vasile Bolohan.

La lansare, prezentarea romanului a fost făcută de prof.univ.dr. Elena Brândușa Steiciuc, aceasta precizând că „Evadarea din iad” este un captivant roman biografic despre un erou anonim al zilelor noastre. „Eroul acestui volum dens și incitant a avut parte de suferință cât pentru nouă vieți, iar cele aproape 400 de pagini relatează cu lux de amănunte fiecare etapă parcursă de suceveanul Vasile Bolohan, între copilăria tristă, plină de privațiuni, umilințe, frustrări și vârsta adultă, după ce destinul lui s-a schimbat printr-o voință de fier, prin muncă și credință”, scrie Elena Brândușa Steiciuc în prefața cărții.

Tiberiu Avram a lansat cartea „Evadarea din iad”, un captivant roman biografic despre suceveanul Vasile Bolohan, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava