MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru functia de primar al Sucevei, medicul primar Tiberius Brădăţan, a identificat locatia pentru constructia unei gradinite in cartierul Obcini, dupa ce locuitorii acestui cartier i-au cerut acest lucru la o intalnire recenta.
Este vorba de substatia de redresare din zona ’’Fantana Alba’’ unde in trecut a functionat un punct de lucru al TPS, fosta societate de transport a Primariei Suceava.
Tiberius Bradatan, impreuna cu consilierii locali Vasile Mocanu si Eugen Girigan, s-au deplasat la fata locului, apreciind ca aceasta este cea mai buna varianta, având în vedere că terenul este al municipalitatii, constructia existenta ar putea fi demolata, iar in locul ei sa fie construita o gradinita.
„De asemenea, în acest cartier trebuie deschis şi un Birou Unic de avize, autorizatii, adeverinte si plata a taxelor si impozitelor care in esenta sa reduca timpul de eliberare a actelor administratiei catre cetatean. Consideră că în zona ar trebui facute exproprieri pentru cauza de utilitate publica pentru a construi un nou drum dinspre strada Bistritei spre Fantana Albă, care să iasă în in cartierul George Enescu”, a spus Tiberius Brădăţan.
El a mai spus că în Obcini trebuie construită şi o o parcare subterana şi un parc, având în vedere că acest cartier nu are locuri de parcare suficiente si nici municipalitatea nu mai are teren sa dezvolte noi investitii.
„In cartierul Obcini o problema prioritara este si refacerea canalizarii intrucat oamenii reclama o greseala de proiectare. De asemenea, iluminatul public in cartierul Obcini ne conduce la ideea ca acest cartier a fost abandonat in ultimii ani de municipalitate”, a mai declarat candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei.
El a arătat că pentru toate aceste lucrări, finanţarea se poate asigura din fonduri europene, cofinanţate de la bugetul local, dar şi din fonduri guvernamentale.

Tiberius Brădăţan a identificat locaţia pentru o noua gradiniţă în cartierul Obcini, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava