Concert pascal
MOPAN Suceava

Doctorul Tiberius Brădăţan va intra în cursa pentru funcţia de primar al Sucevei, din partea PSD, la scrutinul electoral din iunie. Candidatura lui a fost validată astăzi, de Comitetul Executiv Naţional al partidului. Tiberius Brădăţan este directorul medical al Spitalului Judeţean şi consilier local.

Tiberius Brădăţan a precizat că este onorantă propunerea făcută din partea organizaţiei Suceava a PSD de a candida. „Faptul că această candidatură a fost validată la nivel central înseamnă şi o responsabilitate mare în această foarte serioasă cursă care ne aşteaptă în faţă pentru a câştiga Primăria Suceava. E un moment import şi pentru viaţa mea şi pentru comunitate în care trăiesc”, a precizat candidatul PSD pentru Primăria Suceava. Tiberius Brădăţan a ţinut să precizeze că în cursa pentru câştigarea funcţie de primar va avea o campanie elegantă în care vor fi susţinute şi prezentate principiile care caracterizează doctrina social-democrată. „Mai presus de acestea, vrem să facem o construcţie a Sucevei împreună cu cetăţenii ei”, a arătat Brădăţan. El a precizat că în perioada următoare vor continua întâlnirile cu cetăţenii din toate cartierele Sucevei, pentru a le prelua problemele pe care le au, a le prioritiza şi a găsi soluţii pentru rezolvarea lor. „Programul electoral cu care voi veni în faţa alegătorilor va rezulta în urma acestor întâlniri. Vom construi platforma împreună cu cetăţenii. Şi ne dorim ca în jurul primarului să existe o majoritate care să poată să pună în aplicare platforma noastră. Vom facem lucrurile pas cu pas şi mergem mai departe”, a declarat Tiberius Brădăţan.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donţu, a spus că validarea candidaturii lui Tiberius Brădăţan este o decizie aşteptată. „Doctorul Tiberius Brădăţan e un tânăr specialist dedicat comunităţii, un om a cărui carte de vizită este <zis şi făcut>, un om dedicat din şcoală, prin natura meseriei sale de medic, bunăstării oamenilor, îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă şi sănătăţii lor. Ca manager medical al Spitalului Judeţean a contribuit la decizia privind investiţia în extinderea şi modernizarea Unităţii de Primire a Urgenţelor, în echipă cu întreg colectivul managerial, a contribuit la aducerea de aparatură medicală performantă, de ultimă generaţie, şi s-a preocupat de punerea acesteia în funcţiune spre folosul întregii comunităţi”, a spus Ovidiu Donţu.
De precizat că Unitatea de Primire a Urgenţelor va fi finalizată în trei săptămâni, investiţiile în ultimii ani în Spitalul Judeţean au crescut cu 46%, iar în în ultimii trei ani au la această unitate spitalicească au venit 50 de medici şi 60 de asistente.
Ovidiu Donţu consideră că Tiberius Brădăţan a reuşit să conducă din punct de vedere medical 1.300 de oameni, la Spitalul Judeţean, declarându-se convins că acesta va reuşi să conducă o primărie cu 280 de angajaţi în mod direct şi 685 de angajaţi în mod indirect, cu Poliţia Comunitară şi alte servicii.
„De asemenea, ca politician, la debut, doctorul Brădăţan a reuşit să-l bată pe liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, cu 58% la 42% în municipiul Suceava, ca vot pentru Senat în colegiul 1 Suceava la ultimele alegeri parlamentare”, a declarat Ovidiu Donţu.

Până în momenetul de faţă şi-au mai anunţat candiatura actualul primar Ion Lungu – PNL, deputatul Alexandru Băişanu – ALDE, Marian Andronache – Mişcarea Populară şi Marius Boghian – UNPR.

Tiberius Brădăţan candidează din partea PSD pentru funcţia de primar al Sucevei, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava