MOPAN Suceava

Tiberius Brădățan, candidatul PSD la Primăria Sucevei s-a prezentat duminică dimineaţă la urne alături de soţie şi fiica sa, Daria, aceasta votând pentru prima dată. Brădăţan a declarat că vrea ca ziua de 5 iunie „să aducă Sucevei ceea ce îşi doreşte cel mai mult, o schimbare în bine, o faţă mai frumoasă”. El a ţinut să precizeze că fiica sa, care a votat pentru prima dată, i-a spus „un lucru pe care nu trebuie să-l uite nimeni”, şi anume că „Suceava este a noastră, a tuturor, dar şi că Suceava trebuie să arate cât mai frumoasă”.

„În consecinţă am votat pentru a avea o Suceava mai frumoasă, pentru a avea Suceava pe care ne-o dorim cu toţii”, a afirmat Brădăţan. Şi soţia acestuia, Anca Brădăţan a spus la ieşirea de la urne că „în mod evident am votat cu soţul meu”, declarându-se convinsă că astfel Suceava va fi un oraş frumos, în care „şi copilului îi va face plăcere să locuiască”. După ce a votat pentru prima dată, fiica lui Tiberius Brădăţan, Daria Brădăţan, a spus că ştie că tatăl său este cea mai bună schimbare pentru Suceava. „Eu îl cunosc pe acest om de 19 ani, ştiu că este cea mai bună schimbare pe care oraşul nostru şi-o poate permite. Şi mă bucur foarte mult că am ocazia să votez pentru prima dată cu tatăl meu”, a spus fiica lui Brădăţan.

Alături de candidatul PSD pentru Primăria Suceava au mai fost prezenţi preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, senatorii Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, precum şi mai mulţi candidaţi pentru Consiliul Local.

Tiberius Brădăţan, cu familia la vot, 5.5 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava