MOPAN Suceava

Consilierul local Vasile Mocanu a anunţat că îl va susţine pe candidatul PSD Tiberius Brădăţan pentru funcţia de primar al Sucevei, la alegerile care vor avea loc pe data de 5 iunie 2016. Vasile Mocanu a spus că vorbesc în calitate de consilier independent, investit în funcție în 2012 prin mandat USL, şi care a demisionat recent din ALDE.

„Ca liberal vechi, de peste 20 de ani în PNL, am rămas profund dezamăgit de modul în care diverși candidați au acaparat dreapta politică din Suceava. Am constatat, prin experiența celor două mandate de consilier local, că după 12 ani de administrație Ion Lungu, suntem iar în ceasul al 12-lea în a face din Suceava un oraș frumos, modern, bine administrat, reper de cultură și civilizație. Jocuri politicianiste, m-au împiedicat să-mi prezint proiectul pentru Suceava pentru o ”Suceavă altfel, o Suceavă cu suflet”, deși sondajele mă creditau cu un procent de 7-10%. M-am hotărât să invit cetățenii să construim împreună o platformă civic cetățenească cât mai largă în jurul celui mai onest candidat, consilierul local doctor Tiberius Brădățan”, a spus Vasile Mocanu. El a arătat că a lucrat împreună cu acesta timp de patru ani, fiind colegi în Consiliul local, şi îi cunoaşte acestuia onestitatea, capacitatea managerială, soluțiile și proiectul pentru Suceava .

Vasile Mocanu a precizat că îl susţine pe candidatul PSD pentru că 26 de ani „paradigma politico-socială s-a schimbat, nu mai suntem divizați în susținătorii neocomunismului sau ai vânzătorilor de țară”.
„Am trăit în istoria recentă, perioada în care partidul prezidențial a tăiat salarii și pensii pentru a îndestula clientela politică dar și etapa în care partidul social democrat a luat cele mai liberale măsuri. Exprimarea democrației se face prin partide politice, iar acestea sunt reprezentate prin candidați. La primărie alegem mai presus de toate omul, capacitatea lui managerială de a construi cu viziune și onestitate pentru oraș, ca lider al unei echipe de specialiști cu expertiză în domeniile lor de activitate”, a declarat consilierul local sucevean.

El a arătat că acest om, „bun pentru Suceava”, este consilier local şi medicul Tiberius Brădățan, alături de care i-a chemat pe suceveni să construiască împreună un nou proiect de oraș, „O Suceava altfel, o Suceavă cu Suflet!”.
„Vă chem alături de acest proiect pe voi, sucevenii onești cu suflet pentru oraș, dezamăgiți, dezgustați și păcăliți în 12 ani de administrație Lungu. Cred că suntem în fața unor alegeri în care opțiunea nu mai este alegerea celui mai mic rău din două rele, ci alegerea între bine și rău”, a încheiat Mocanu.

Tiberius Brădăţan susţinut de un fost liberal în lupta pentru Primăria Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava