Concert pascal
MOPAN Suceava

Doctorul Tiberius Brădăţan va fi candidatul PSD în colegiul Suceava pentru Senat. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei de miercuri a filialelor PSD din toate localităţile care fac parte din acest colegiu. Medicul urgentist l-a avut ca şi contracandidat pe Niculai Bosancu, însă acesta din urmă a primit mai puţine voturi decât Tiberius Brădăţan.

Social democraţii suceveni îşi vor definitiva vineri lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare din judeţul Suceava. După nominalizarea lui Tiberius Brădăţan pentru colegiul de Senat Suceava, în cursul zilei de joi vor fi cunoscuţi şi candidaţii PSD pentru colegiul de Senat din zona de munte a judeţului, precum şi candidatul pentru Camera Deputaţilor din colegiul Vicov – Putna.

Pentru colegiul de Senat din zona de munte (Vatra Dornei – Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului) şi-au exprimat intenţia de a candida social democraţii Neculai Bereanu şi Roman Boca. Tot joi se va lua o decizie finală cu privire la candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor în colegiul Vicov – Putna. Candidatura în acest colegiu este dorită de directorul economic al Direcţiei Silvice Suceava, Vasile Rusu, precum şi de fostul director al Direcţiei Agricole Suceava, Atanasă Nistor. Pentru acest colegiu şi-a mai anunţat intenţia de a candida şi primarul comunei Voitinel, Maria Pleşca, aceasta renunţând în cele din urmă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava