Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Tiberius Brădăţan, a anunţat că în calitate de primar va avea ca preocupare stoparea risipei banului public. Brădăţan s-a declarat împotriva „pavelelor şi bordurilor electorale”, considerând că lucrările care se fac în momentul de faţă în Suceava sunt de proastă calitate. „Putem vedea lucrări de asfaltare a drumurilor, şi trotuare reabilitate cu pavele şi borduri, care sunt făcute în grabă, doar pentru a impresiona electoral, şi de proastă calitate”, a spus Tiberius Brădăţan.
El a subliniat că după ce va câştiga funcţia de primar al Sucevei, banul public va fi cheltuit pe baza construirii unui sistem de măsurare a performanței. Brădăţan a explicat că acest sistem este necesar pentru ca fiecare leu să poată fi justificat prin îmbunătățirea serviciilor pe care administrația publică trebuie să le ofere cetățenilor. „Dorința mea este ca bugetele anuale să fie fundamentate și supuse aprobării numai după o analiză riguroasă a nevoilor cu care se confruntă comunitatea. Pentru aceasta vom solicita sprijinul cetățenilor de a participa alături de noi la identificarea acestor nevoi, urmând ca acestea să fie rezolvate având în vedere în primul rând criteriile de eficiență. Asta înseamnă că vom investi bani cu prioritate acolo unde cerința și numărul cetățenilor beneficiari va fi mai mare”, a explicat Tiberius Brădăţan.
El a declarat că pentru a realiza toate obiectivele propuse sunt necesare resurse financiare suficiente, motiv pentru care atenția sa va fi îndreptată asupra creșterii capacității de finanțare, însă nu prin mărirea impozitelor și taxelor locale, ci prin îmbunătățirea capacității de identificare și colectare a veniturilor locale stabilite conform legislației în vigoare, atragerea de finanțări nerambursabile din fondurile guvernamentale și europene, crearea de oportunități pentru dezvoltarea afacerilor, care implicit vor aduce venituri și la bugetul local. Tiberius Brădăţan a subliniat că pentru o transparenţă cât mai mare, activitatea primăriei va fi evaluată anual prin stabilirea de indicatori de performanță, a căror realizare va fi comunicată anual cetățenilor pe site-ul Primăriei precum și prin mass media locală.
Tiberius Brădăţan le-a transmis sucevenilor că nu va renunţa în a realiza ceea ce şi-a propus, şi anume de a crea un sistem orientat pe rezultate şi concentrat pe beneficiari, adică pe cetăţenii Sucevei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava