MOPAN Suceava

Poliţiştii au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

La 27.09.2018, în jurul orei 18.15, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus a identificat pe DJ 176, din comuna Brodina, un autoturism staționat, în interiorul căruia se aflau doi tineri de 18 și 23 ani, ambii din comuna Vatra Moldoviței.
În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat cantitatea de 470 de pachete cu țigări, de proveniență Dutty Free, bunuri pentru care cei doi nu au prezenta documente legale de proveniență.

Interogând bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că seria de șasiu a autoturismului aparține unui autoturism înmatriculat în străinătate, iar plăcuțele aplicate pe acesta aparțin unui alt autoturism al cărui proprietar este un bărbat  din municipiul București.

În cauză s-a dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „contrabandă în formă agravantă” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, țigările în valoare de aproximativ 5.000 de lei au fost confiscate, iar autoturismul în valoare de circa 3.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări  infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă, cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava