Concert pascal
MOPAN Suceava

Câteva sute de pachete de țigări de contrabandă au fost descoperite într-o mașină care transporta persoane din România spre Italia. Autovehiculul a fost oprit pe DN 17A, vineri dimineața, de un echipaj al Poliției Rurale Vama. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, autovehiculul cu remorcă, condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Vicovu de Jos, efectua transportul mai multor persoane spre Italia, iar în urma controlului bagajelor, într-o cutie din carton au fost identificate 220 de pachete cu țigări, fără timbru fiscal, bunuri ce aparțineau unui bărbat de 66 de ani din comuna Cârlibaba. Țigările în valoare de circa 2.420 de lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural. Tot vineri dimineață, același echipaj de poliție a oprit pentru control pe DN 17A, pe raza comunei Vatra Moldoviței, un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, din comuna Bilca.
În urma controlului autovehiculului, polițiștii au identificat în portbagaj o geantă tip voiaj, în care se aflau 690 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, cu și fără timbru fiscal, bunuri pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență.
Țigările în valoare de circa 7.590 de lei au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul  poliției.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Țigări de contrabandă descoperite într-o mașină care transporta persoane din România în Italia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava