MOPAN Suceava

Poliţiştii suceceveni au confiscat ţigări de contrabandă cu o valoare de aproape 600.000 de lei dintr-un depozit aflat în curtea caseiunui bătrân de 70 de ani din comuna Straja.

Cercetările în acest caz au început după ce la data de 18 septembrie a.c., polițiștii au obținut date şi informaţii referitoare la faptul că la gospodăria unui bărbat de 70 ani, din comuna Straja, există o cantitate mare de țigarete de contrabandă, la această locaţie fiind constituit un depozit pentru ţigarete ce urmează a fi distribuite şi comercializate în perioada următoare, în special pe perioada de iarnă când trecerea ţigărilor peste fâşia verde este mai dificilă.
Astfe, la nivelul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus a fost costituită o echipă operativă, care a efectuat investigații în zona respectivă, coroborat cu datele deținute anterior. După ce a fost supravegheat imobilul și dependințele, s-a acţionat pentru deschiderea unei anexe, fiind identificate mai multe colete învelite în folie de culoare neagră.


Proprietarii imobilului au declarat că nu știau de prezența acestora și în ce împrejurări aceste colete au ajuns în acel loc, fiind de acord să predea organelor de poliție respectivele colete conținând țigarete de contrabandă.
La fața locului polițiștii au găsit 115 de colete ce conțineau țigarete de contrabandă, acestea fiind transportate la IPJ Suceava pentru a fi inventariate.
În total, în depozitul din curtea bătrânului din Straja erau depozitate 57.402 pachete de țigarete (1.148.040 țigarete) , în valoarea totală de aproximativ 574.000 lei.
Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,contrabandă” în vederea stabilirii cu exactitate a condiţiilor săvârşirii faptei, identificării tuturor participanţilor şi pentru stabilirea gradului de participaţie penală, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava