MOPAN Suceava

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit la două imobile de pe raza orașului Vicovu de Sus și la „frontiera verde”, 43.890 pachete cu țigări de contrabandă,  în valoare totală de 513.500 lei.

În data de 21 septembrie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, judeţul Suceava, au fost declanșate două acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 15.25, polițiștii de frontieră s-au deplasat la două imobile de pe raza orașului Vicovu de Sus, unde în prezența proprietarelor au descoperit la prima locație, într-o anexă, 18.500 pachete țigări, iar la a doua locație, într-un garaj, 20.390 pachete țigări, în ambele cazuri fiind vorba despre țigări de proveniență Duty-Free.

În urma verificărilor, s-a stabilit că în unul dintre cazuri în activitatea infracțională este implicat un cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava.

Întreaga cantitate de țigări, descoperită la cele două locaţii, în valoare totală de peste 455.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Țigări de proveniență Duty-Free în valoare de peste 500.000 de lei descoperite la două locuințe din Vicovu de Sus, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava