MOPAN Suceava

Timbaland s-a simțit ca un „supererou” în perioada în care era dependent de droguri și spune că acest obicei nesănătos l-a făcut să aibă încredere în el.

Faimosul producător, în vârstă de 47 de ani, a povestrit, potrivit contactmusic.com: „Preiau controlul asupra ta (nr. Drogurile). E ceva ce pune stăpânire pe corpul tău. Nu vreau să laud ori să fac să sune pozitiv în vreun fel, dar te fac să te simți minunat. Te fac să te simți ca un supererou. M-au făcut să am încredere în mine.”

Timbaland a mai spus că, inițial, a crezut că pastilele îl ajutau să fie mai creativ, însă a realizat, după o vreme, că tot ce produsese sub influența lor era doar „un haos interesant”. „Pastilele te ajută să funcționezi, dar, uneori, pici când oamenii vorbesc cu tine, pentru că te fac să adormi. Cu toate astea, te fac să te simți minunat. Poate treci printr-un moment greu – pastilele blochează asta. Am avut impresia că anumite pastile mă ajută în procesul de creație, însă, ascultând din piesele compuse atunci… mi-am spus ‘Asta nu e creație, acesta este un haos interesant’.”, a mai povestit Timbaland pentru ‘Tamron Hall’.

Rapper-ul a renununțat în cele din urmă la prostul obicei, dându-și seama că relația sa cu soția de atunci, Monique Mosley, și cu copiii lor este pe cale să se distrugă.

El a spus, potrivit ContactMusic: „Eram proaspăt căsătorit și îmi era frică. Cred că pastilele m-au ajutat să fac față căsătoriei, la acea vreme. Dar când au venit pe lume fetița și băiatul meu, îmi tot spuneam ‘îmi doresc să fiu aici, alături de copiii mei’ și am avut un ‘click’. Nu am mers la dezintoxicare. M-am lăsat pur și simplu. Copiii mei mi-au dat puterea de a o face pur și simplu, de a mă face să-mi doresc să trăiesc.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava