Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Holzindustrie Schweighofer a implementat un plan de acțiune cuprinzător pentru a combate tăierile ilegale din România. Compania a luat măsuri pentru a consolida siguranța lanțului său de aprovizionare, astfel încât doar lemnul exploatat legal poate ajunge la fabricile sale de cherestea. În acest scop, Holzindustrie Schweighofer a lansat cu succes Timflow, un sistem unic, ce permite monitorizarea prin GPS a transporturilor de buștean, de la locul de încărcare până la porțile fabricilor.

Sistemul a fost lansat la începutul lunii aprilie 2017, și, după faza de test, totul funcționează bine.

De atunci, compania a înregistrat în sistem aproximativ 3.500 de transporturi și peste 70 de persoane au solicitat crearea unui cont, pentru a revizui datele disponibile public pe website-ul www.timflow.com.

Până acum nu a fost respins niciun transport. Conform reprezentanților companiei, este evident că politica de toleranță zero a societății în ceea ce privește sursele discutabile de aprovizionare este executată, bine acceptată și înțeleasă.

Holzindustrie Schweighofer solicită furnizorilor săi să echipeze toate camioanele care vin la fabricile sale cu dispozitive GPS pentru sistemul Timflow. Marea majoritate s-a conformat, însă nu toți. Cei care au refuzat acceptarea sistemului Timflow au fost excluși din lanțul de aprovizionare al Holzindustrie Schweighofer.

“Am înregistrat o scădere ușoară a livrărilor și a numărului de furnizori. Cu toate acestea, Holzindustrie Schweighofer și-a asumat pe deplin angajamentul să asigure un lanț de aprovizionare transparent și sigur și am convingerea că ne putem asigura de acestea prin sistemul Timflow”  precizează Dan Bănacu, director general Holzindustrie Schweighofer România.

Film de prezentare a sistemului Timflow: https://youtu.be/KCSu6pqkcVw

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava