Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele primei părți a campionatului seriei A a Diviziei A de handbal masculin, CSU Suceava ocupă locul I, la egalitate de puncte cu Magnum Botoșani. În acest sezon competițional se vor juca două tururi și două retururi în cele cinci formații ale seriei A. Până la următorul meci oficial de campionat este o pauză de trei săptămâni în care CSU Suceava, are un singur joc oficial, cel din șaisprezecimile Cupei României, care va avea loc în 3 noiembrie și în care elevii antrenorului Adrian Chiruț vor întâlni, în deplasare, gruparea CSM Alexandria.

”Avem o perioada de pauză destul de mare și chiar le-am dat liber jucătorilor noștri până miercuri. Chiar dacă avem în program meciul de Cupă cu Alexandria, vom încerca să mai programăm câteva partide amicale cu formații cât mai competitive pentru a ne putea menține în formă.
În ceea ce privește cele două accidentări și partida cu CSU Galați, ale lui Leordean și Pintilei, din fericire, ele nu sunt atât de grave cum au părut la prima vedere și cred că în această perioadă de pauză competițională cei doi își vor reveni” a declarat antrenorul echpei de handbal masculin CSU Suceava, Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava