• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comunicat. ”Marți, 17 octombrie, un grup 16  membri ai Organizației de tineret a PSD Suceava împreună cu  președintele TSD, George Șoldan, au efectuat o vizită la Parlamentul României. Tinerii sociali democrați, insoțiți de parlamentarii suceveni  Alexandru Radulescu, Eugen Bejinariu,  Virginel Iordache, Emanuel Havrici, de președintele Organizației Naționale a Tineretului Social Democrat, deputatul Gabriel Petrea și de doamna deputat Ioana Bran, secretara Camerei Deputaților, au vizitat sala de plen a Camerei Deputaților, sala de plen a Senatului, sălile grupului parlamentar PSD de la Senat și de la Camera Deputaților. La finalul vizitei tinerii suceveni au fost primiți de Președintele Camerei Deputaților, dl. Liviu Dragnea, cu care au discutat despre activitatea parlamentară, despre rolul și necesitatea implicării tinerilor în activitatea politică și administrativă.

Aceasta vizită s-a constituit  pentru tinerii sociali democrați suceveni într-un bun prilej de a se familiariza cu arhitectura și activitatea Parlamentului unde mulți dintre ei se vor regăsi în viitorul apropiat în contextul strategiei PSD de promovare a tinerilor”.

Departamentul de comunicare PSD

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava