Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul meci oficial din 2016, CSM Suceava a primit ieri vizita „mititeilor” de la CNNT Juniors Craiova. În principiu, partida nu a avut istoric, diferenţa de ani şi valoare fiind evidentă. Oltenii au încercat ceva, dar au fost mult sub elevii antrenorului Victor Pancu ca atitudine şi prestanţă.
Primul set a aparţinut sucevenilor, oaspeţii trecându-şi în cont 10 puncte din cauza greşelilor gazdelor de serviciu. Al doilea set a semănat cu primul, foarte tinerii jucători craioveni, deşi înalţi ca şi fizic, fiind în unele momente prea „mici” în lupta cu gazdele. Punctele adunate în setul secund, 11, au fost edificatoare pentru starea de spirit ale celor de la CNNT Juniors Craiova.
În setul al treilea, juniorii craioveni s-au mai trezit şi au pus mingea în podea, cum se spune la volei. A fost bine oarecum pentru că oaspeţii au pus în sfârşit probleme experimentaţilor suceveni.
Nu s-a pus nicio secundă problema învingătoarei în meciul CSM Suceava – CNNT Junioris Craiova, dar, sinceri să fim, este frumos să poţi avea şansa de a încerca toate procedeele şi a verifica potenţialul tinerilor într-un duel dezichilibrat. Tot respectul pentru oltenii care au traversat jumătate de ţară pentru o înfrângere anticipată la Suceava.
CSM Suceava a folosit la partida cu CNNT Juniors Craiova jucătoriii: Sasu, Huţuleac, Orăşanu, Pietraru, Gontariu, Raţă, Butnariu, Mihuţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava