MOPAN Suceava

Recent, staţiunea 2 Mai de pe litoralul Mării Negre a găzduit Campionatul Naţional de lupte pe plajă pentru copii, juniori III. Micii luptători de la LPS Suceava s-au descurcat admirabil la această competiţie, mai ales dacă ne gândim la faptul că luptele pe plajă acceptă atât stilul de lupte libere, cât şi cel de lupte greco-romane.

Pe podiumul de premiere a urcat Bogdan Pop, medaliat cu argint la categoria 50 de kilograme. O comportare deosebită au avut şi Bănică Tristan, locul cinci la categoria 40 de kilograme şi Cosmin Mihalache, locul şapte la categoria +70 de kilograme.

„Îi felicit pe sportivii noştri pentru modul în care au abordat competiţie şi pentru eforturile care le-au făcut în condiţiile în care cei care practică luptele libere sunt avantajaţi la luptele pe plajă.

Aş dori să mulţumesc pentru sprijinul acordat conducerii Liceului cu Program Sportiv din Suceava, celor de la Palatul Copiilor din Suceava şi sponsorului nostru Sevi Ocu Caba de la restaurantul Melody” a declarat profesorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava