MOPAN Suceava

Comuicat de presă: Organizaţia Municipală Suceava a TSD a organizat luni 23 septembrie 2013 intre orele 14-16, actiunea ,,Curatenia de toamna a parcului Sipote”. La aceasta actiune au participat aproximativ 20 de tineri care impreuna cu presedintele Gabriel Buciag au incercat sa schimbe infatisarea naturii din acest loc minunat al Sucevei.
Prin aceasta actiune tinerii social – democrati au dorit sa dovedeasca faptul ca nu sunt nepasatori fata de mediul in care convietuiesc, din acest motiv s-au alaturat proiectului Zilei Internationale a Curateniei prin aceasta actiune.

Tinerii Organizatiei Municipale TSD Suceava inarmati cu saci menajeri si manusi au inceput sa colecteze resturilor vegetale, au debarasat cosurile de gunoi, au maturat aleele. Pe viitor se preconizeaza vopsirea gardurilor metalice (acolo unde exista), plantarea si udarea arborilor si arbustilor, semanarea de gazon si igienizarea locurilor special amenajate pentru caini.

Pentru perioada imediat urmatoare se pregateste o actiune care are ca obiectiv salubrizarea si igienizarea spatiilor si zonelor verzi in cartierele de locuinte, a parcurilor si gradinilor publice, salubrizarea si igienizarea cursurilor de apa,. Si nu in ultimul rand, actiunea are ca scop dezvoltarea spiritului civic al cetatenilor prin implicarea directa a asociatiilor de proprietari si a Organizatiilor PSD pe sectii de votare din Suceava.

Toţi cei care vor să dea o mână de ajutor la curăţenia din parcuri şi pregătirea acestora pentru iarnă sunt aşteptaţi sa li se alăture in zilele stabilite pentru fiecare zona din Suceava. Coordonatorii de zone ai Organizatiei Municipale PSD vor stabili un grafic astfel incat aceasta actiune sa aiba succesul asteptat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava