Forumul economic regional Moldova
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: Tinerii din PSD au dovedit încă o dată că sunt alături de oameni! Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, membrii Organizației Municipale TSD Suceava, au organizat o acțiune cu daruri pentru cei mici. Acțiunea s-a desfășurat luni, 1 iunie 2015, la ora 13:00 pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, în Parcul Central, Parcul Uniuni Europene și Parcul Trandafirilor. Cu această ocazie aproximativ 300 de copii au primit balone și prăjituri din partea tinerilor membrii ai PSD.
Prin acțiunea lor, tinerii social-democrati au dorit să fie alături de cei mici, să le aducă un zâmbet pe fețe și să le amintească tuturor că gestul fiecăruia contează, mai ales în aceste zile speciale. De asemenea membrii TSD au specificat că pe viitor vor mai avea acțiuni atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari și că de fiecare dată sunt alături de oameni, prin fapte care ajută și care fac viața mai frumoasă.


“ La mulți ani tuturor copiilor, în primul rând celor din municipiul Suceava, tuturor din județ, țară și întreaga lume. Ne bucurăm foarte mult că există o zi doar a lor, a copiilor, pentru că 1 iunie ne face să ne reamintim de acele clipe frumoase ale inocenței, apoi pentru că prin acțiunile fiecăruia putem contribui la crearea unei amintiri pentru ceilalți copii. Acțiunea de astăzi a fost una foarte reușită, copii au fost foarte bucuroși să ne vadă cum venim cu sute de baloane, unii au apreciat cu candoare “tone de baloane”. Prichindeii au fost cu atât mai bucuroși, când pe lângă baloane au primit și câte o prăjitură. Sunt sigur că își vor aduce aminte de aceste clipe peste ani, de Ziua Copilului!”

Președintele Organizației Municipale TSD Suceava, Buciac Ioan Gabriel

Tinerii din PSD Suceava au oferit cadouri copiilor, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava