MOPAN Suceava

Una dintre cele mai performante formații sucevene ale momentului este echipa de handbal masculin juniori II a CSU din Suceava. Gruparea pregătită de profesorul Vasile Boca a terminat seria A pe poziția a doua, la egalitate de puncte cu liderul LPS Iași și se află pe locul secund grupa valoare I după CSȘ Medgidia.

”Am câștigat primele două jocuri din grupa valoare la diferențe de scor mari și eram pe val, cum se spune. Urma să întâlnim pe teren propriu liderul CSȘ Medgidia când s-a declanșat pandemia cauzată de coronavirus.

Tinerii noștri sunt puțin frustrați și dezamăgiți, dar realizează faptul că nu este de glumit, mai ales că ei nu au avut parte de situații dramatice în viața lor, până acum. Sportivii noștri realizează faptul că ei nu sunt chiar într-o vacanță și trebuie să facă exerciții fizice acasă. Discutăm telefonic cu toți elevii noștri și le-am făcut, pe cât posibil un program de antrenamente de forță.

Este foarte complicat pentru tinerii noștri jucători să conștientizeze  ce se întâmplă, mai ales că fac handbal de câțiva ani buni și asta era viața lor. Sper ca pandemia să se termine cât mai curând și să revenim pe teren. Va fi extrem de dificil și este greu de prevăzut ce se va întâmpla. La noi toată lumea este sănătoasă și dorim ca toată lumea să fie la fel” a afirmat antrenorul echipei de handbal masculin juniori II CSU din Suceava, Vasile Boca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava