MOPAN Suceava

Organizația Tineretului Național Liberal, filiala Rădăuți, a fost Miercuri, pe 12 Februarie 2020, într-o delegație la București. Delegația a fost organizată la inițiativa deputatului PNL Dumitru Mihalescul și a fost coordonată de Președintele TNL- Rădăuți, Tibeică Silviu-Cătălin și fostul viceprimar al Rădăuțiului Bogdan Loghin.

Tinerii liberali Rădăuțeni au avut oportunitatea de a vizita sediul Partidului Național Liberal Guvernul și Palatul Parlamentului.

Prima oprire efectuată la sediul Partidului Național Liberal a fost presărată cu o surpriză, întrucât membrii TNL au avut ocazia de a fi întâmpinați de Robert Sighiartău, secretarul general PNL și de a împărtăși cu el diferite aspecte politice.

A urmat apoi vizita la Palatul Victoria și la Palatul Parlamentului, unde s-au întâlnit cu președintele Tineretului Național Liberal, Mara Mareș și au avut șansa de a discuta liber cu aceasta și de a schimba impresii, asigurându-i de tot sprijinul în proiectele politice viitoare.

Dumitru Mihalescul, deputat PNL:
,,Politicienii declară tot mai des în ultima vreme că ,,tinerii trebuie să se implice în politică’’. Eu sunt bucuros că tinerii din organizața liberală din Rădăuți nu doar că au făcut pasul spre implicare în viața politică, dar mulți dintre ei au ajuns să se dedice total și să performeze. Sunt sigur că, peste ani, mulți dintre ei vor ocupa funcții importante și vor face parte din elita societății. Cred că tineretul poate produce cele mai mari schimbări în societate, iar noi, seniorii, avem obligația să îi sprijinim, să le dăm forță și să le susținem ideile valoroase pentru comunitate astfel încât acestea să se concretizeze în proiecte. Voi fi mereu un sprijin pentru tinerii din colegiul meu.’’

Tibeică Silviu-Cătălin, președinte TNL Rădăuți:
“În calitate de președinte a organizației Tineretului Național Liberal filiala Rădăuți, nu pot să spun decât că sunt mândru de nivelul la care a ajuns organizația la doar un an și jumătate de la înființare și am alături de mine colegi foarte dedicați, muncitori și loiali partidului. Această vizită la București ne-a determinat să dorim să muncim și mai mult și să avansăm în cariera politică ajungând în cele din urmă să avem oportunitatea de a face carieră politică într-una dintre aceste instituții și să fim sprijinul românilor de pretutindeni. Dorim să îi mulțumim deputatului Dumitru Mihalescul întrucât a făcut posibilă această deplasare și a fost alături de noi pe tot parcursul evoluției organizației noastre.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava