Concert pascal
MOPAN Suceava

Tinerii liberali radauteni și-au prezentat bilanțul ultimului an de activitate în fata liderului județean al PNL, Gheorghe Flutur în cadrul unei intilniri care a avut loc luni, 29 iulie, la Suceava. La întâlnire a fost prezent și deputatul Dumitru Mihalescul artizanul construcției unei organizații de tineret performante la Radauti, organizație care și-a dovedit capacitățile la recentele alegeri europarlamentare.

„După un an de activitate, mult suflet pus, multe vise construite și la fel de multe de construit, împreună cu Președintele TNL- Rădăuți, Cătălin Tibeică am reușit să formăm o echipă puternică de tineri de ispravă cu rezultate concrete în activitatea lor socială, civică și politică, tineri muncitori care pun foarte mult suflet în tot ceea ce fac și care fac cinste Bucovinei.

Ieri, împreună cu organizația TNL-Rădăuți am fost în vizită la Președintele Consiliului Județean pentru a-i prezenta un raport de activitate cu toată munca depusă până acum de organizația de tineret liberal și pentru a căuta sprijin pentru proiectele care sunt încă în desfășurare.

Dl. Președinte Flutur a fost foarte impresionat de inițiativa tinerilor și ne-a asigurat încă o dată că va fi alături de organizație în continuare cu toată susținerea sa.

Sunt conștient că mai este mult de lucru până la transformarea totală a Rădăuțiului în orașul pe care rădăuțenii îl merită și cred că putem face acest lucru doar daca suntem atenți să auzim vocea comunității și să facem tot posibilul să ajutăm acolo unde ține de competența noastră.

Mulțumesc atât dlui. Președinte Gheorghe Flutur pentru că ne este sprijin în toate proiectele noastre, cât și conducerii TNL-Rădăuți pentru viziune, iar întregii echipei de tineret național liberal din Rădăuți îi doresc ani mulți de acum încolo cu speranța că prin munca depusă de mine ca deputat am schimbat destine în bine!”, a declarat deputatul Dumitru Mihalescul.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava