Concert pascal
MOPAN Suceava

TNL Rădăuți, cu sprijnul deputatului Dumitru Mihalescul, a început cu succes campania de ecologizare #CURĂȚĂMRĂDĂUȚIUL cu prima acțiune ce s-a desfășurat sâmbătă de la ora 16:30 la Podul Vlădichii. După această primă acțiune, deputat PNL Dumitru Mihalescul a declarat că ,sunt bucuros și plin de speranță când văd tinerii liberali din colegiul meu pe care i-am susținut necondiționat în toate ideile lor de proiecte civice că au ajuns să se mobilizeze și să mobilizeze foarte mulți oameni pentru a aduce o schimbare în bine în comunitatea din care fac parte. În acest sfârșit de săptămână am demonstrat că pentru a schimba ceva nu este nevoie de mari sacrificii, ci de bun simț, voință și perseverență. Am participat la acțiunea de ecologizare a zonei Podul Vlădichii, răspunzând provocării lansate de tinerii liberali din Rădăuți care au ales această zonă întrucât se află la intrarea în municipiu și aici existau foarte multe deșeuri abandonate. În timp ce foarte mulți români se gândesc că România a devenit o țară din care e mai bine să pleci, eu le sunt recunoscător tuturor celor care au dovedit în acest sfârșit de săptămână că suntem încă destui care ne dorim lucruri frumoase, corecte, spații curate și care am înțeles că numai lucrând umăr la umăr putem mișca lucrurile în direcția la care visăm și putem duce Rădăuțiul, Bucovina și chiar România #ÎnPrimulRând acolo unde îi este locul.’’

Campania #CURĂȚĂMRĂDĂUȚIUL își propune ecologizarea treptată a acestui municipiu

Dumitru Mihalescul a dat asigurări că organizația TNL Rădăuți se află întotdeauna în sprijinul cetățenilor și își dorește să îmbunătățească calitatea vieții din Rădăuți. Campania #CURĂȚĂMRĂDĂUȚIUL are ca scop ecologizarea treptată a municipiului.


De precizat că la această primă acțiune de ecologizare organizată de TNL Rădăuți și deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul au participat peste 30 de persoane. Participanții la eveniment au fost împărțiți în grupe și li s-a pus la dispoziție o anumită zonă pentru ecologizare. Acestora li s-au oferit mănuși, saci menajeri de diferite culori pentru sortare colectivă și sticle de apă pentru hidratare.
De asemenea, compania locală de familie, Bucovina Verde, ce se ocupă cu reciclarea deșeurilor din zona Rădăuțiului a venit în sprijinul organizației TNL Rădăuți împreună cu o echipă și cu o mașină cu ajutorul căreia s-au colectat și s-au transportat la sediu sacii de deșeuri adunați de participanți.


Eduard Neacșu, vicepreședinte în cadrul organizației TNL-Rădăuți, s-a ocupat de coordonarea și finalizarea cu succes a acțiunii.
„Aceasta este doar o zonă ecologizată dintr-un municipiu cu atât de multe zone cu probleme. TNL Rădăuți va desfășura constant acțiuni de ecologizare și dorește să îndemne cât mai mulți cetățeni să se alăture inițiativei și să devină responsabili contribuind astfel la un Rădăuți mai curat!”, au transmis tinerii liberali rădăuțeni.


La rândul său, președintele TNL Rădăuți, Silviu Cătălin Tibeică, a ținut să precizeze că este extrem de încântat să vadă că echipa de tineri liberali din acest municipiu devine din ce în ce mai numeroasă. „Cel mai important este faptul că acțiunile noastre se desfășoară pe bază de propunere din partea fiecărui membru cu coordonare exclusivă din partea celui care a propus. Îl felicit pe colegul meu vice-președinte TNL-Rădăuți Eduard Neacșu pentru modul în care a coordonat și gestionat această acțiune de SUCCES ! Mulțumim domnului deputat Dumitru Mihalescul pentru tot sprijinul oferit în cadrul acestei acțiuni. Informăm cetățenii că această acțiune este prima dintr-un lung șir și invităm fiecare locuitor al orașului să ni se alăture și să se implice în menținerea curățeniei, astfel încât să arătăm că putem face lucruri extraordinare pentru orașul nostru atunci când ne unim forțele pentru o cauză comună!”, a declarat Silviu Cătălin Tibeică.

Tinerii liberali rădăuțeni și deputatul Dumitru Mihaleascul au început cu succes campania #CURĂȚĂMRĂDĂUȚIUL, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava