Concert pascal
MOPAN Suceava

În zilele de 15 și 16 aprilie 2014, Tinerii Sociali Democrați ai Organizației Municipale Suceava împreună cu alți tineri, au defășurat o acțiune de donare de sânge intitulată „Donează sânge…donează un strop de viață !”. Acțiunea a avut ca principal scop de contribuire și menținere a stocului de sânge din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină din Suceava precum și cel de ajutorare a unor familii și persoane cu situații precare din municipiu.
Tinerii care au avut prilejul de a dona sânge în scop umanitar, au primit din partea Centrului de Transfuzie bonuri de masă care au fost valorificate în produse alimentare. Produsele au fost donate unor familii și persoane nevoiașe cu ocazia apropierii sărbătorilor pascale pentru a le aduce fericire și bucurie în familie.


„Ținând cont, în primul rând de însemnătatea acestei sărbători, noi Tinerii Sociali Democrați ai Organizației Municipale Suceava am dorit să nu-i uităm pe cei de lângă noi, să nu uităm că trebuie să fim mai buni și să încercăm prin acțiunea faptelor noastre să-i ajutăm pe semenii noștri. Le urăm tuturor locuitorilor din Municipiul Suceava un Paște Fericit, iar lumina Sfintei Învieri să ajungă în sufletele lor spre a le călăuzi viața către calea cea bună !” a declarat președintele TSD – Minicipiul Suceava, Ioan-Gabriel Buciac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava