Concert pascal
MOPAN Suceava

Fără nicio îndoială una dintre ramurile sportive cele mai afectate de pandemie de coronavirus a fost natația. Tinerii sportivi suceveni s-au zbătut ca peștele pe uscat timp de aproape trei luni de zile fiind nevoiți să facă antrenamente fizice în aer liber fără a avea posibilitatea să intre în apă.
Treptat lucrurile s-au mai relaxat și încet, încet ei au început să revină firav în mediul specific de competiție. Oricum, regulile impuse de autorități în ceea ce privește înotul în bazinele acoperite sunt absolut imposibil de imaginat, înotătorii neavând voie să scuipe sau să sufle pe nas apa din bazin.
”Este foarte dificil să revenim la forma necesară competițiilor. Copiii pe care îi antrenăm sunt deosebiți și pasionați și s-au pregătit conștiincios și pe uscat, însă este este greu fără să intri în bazin. Nu se știe încă nimic de programul competițional și se așteaptă reînceperea anului școlar pentru a vedea ce putem fac. Revenim încet la antrenamente, dar este complicat de respectat toate regulile, însă noi ne străduim” a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.
Oricum un hâtru spunea că în cazul în care la un antrenament în bazin participă în serii zeci de sportivi care nu au voie să scuipe apa care le intră în gură involuntar, atunci adâncimea apei va scădea cu jumătate de metru cel puțin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava