MOPAN Suceava

Programul oficial de Internship al Guvernului se va derula în această vară în perioada 22 iulie – 22 septembrie 2016 și va avea ca obiectiv implicarea tinerilor performanți în activitățile Guvernului, pentru dobândirea de către aceștia a experienței și cunoștințelor practice. 150 de stagiari vor fi recrutați la Palatul Victoria, în ministere și în celelalte instituții participante la program.

Dincolo de activitatea zilnică în cadrul adminstrației centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuții și mese rotunde în prezența unor înalți oficiali ai statului român, precum și la training-uri și workshop-uri tematice.

Pe durata programului, stagiarii vor fi plătiți cu o bursă menită să contribuie la amortizarea costurilor de subzistență în cele două luni ale stagiului.

Programul de Internship este coordonat de Cancelaria Prim-ministrului și se organizează în 2016 conform calendarului următor:

· 15 februarie: lansarea oficială a Programului;

· 15 mai: încheierea perioadei de înscriere;

· 16 mai – 22 mai: evaluarea candidaturilor;

· 22 iulie: deschiderea Programului oficial de Internship;

· 22 septembrie: finalul Programului.

Programul oficial de Internship al Guvernului a debutat în 2013, cu 25 de tineri stagiari care au contribuit la activitățile din cadrul Palatului Victoria. În 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor, având ca beneficiari peste 180 de stagiari. În 2015, alți 300 de studenţi şi tineri absolvenți au avut oportunitatea să facă parte din administrația centrală, în cele 72 de instituții implicate. Detalii suplimentare privind Programul de Internship al Guvernului sunt disponibile pe pagina oficială http://internship.gov.ro/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava