MOPAN Suceava

Rapper-ul Tinie Tempah, în vârstă de 24 de ani – pe numele său real Patrick Okogwu – a mărturisit, potrivit contactmusic.com, că autorul hit-ului ‘Bonkers’ era sursa lui de inspirație în copilărie și că nu a crezut niciodată că va avea vreodată șansa de a lucra alături de acesta. El a spus, potrivit sursei citate: ”Este incredibil că în sfârșit am făcut o piesă împreună cu Dizzee, că l-am auzit și sună la fel ca pe vremea când eram un puști.”

Deasemenea, autorul hit-ului ‘Pass Out’ a zburat și la Miami unde a lucrat cu eroul său, Pharrell Williams, dar a recunoscut că a fost cam emoționat când l-a întâlnit pentru prima dată, pentru că nu se simțea prea bine.

El a explicat, conform ContactMusic: ”În prima zi când am mers în studioul lui îmi era foarte rău. Am intrat și mă gândeam: ‘Oh, Doamne, acesta este Pharrell și eu sunt atât de obosit și arăt îngrozitor’. Mi-am zis:’Stop, stop, stop, stop!’, iar imediat i-am zis lui: ‘Îmi pare bine să te cunosc, omule, sunt un mare fan!’”

În luna septembrie a acestui an, Tinnie Tempah va lansa cel de-al doilea album din cariera sa, ‘Demonstration’. Primul single de pe noul material discografic a fost lansat pe 2 iulie, se numește ‘Trampoline’ și a fost realizat în colaborare cu 2Chainz.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava