Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia a furat din strălucirea Globurilor de Aur, însă personajele pincipale, cineaștii, s-au străduit să se prezinte onorabil la întâlnirea virtuală. Ediția cu numărul 78, prezentată de actriţele Tina Fey şi Amy Poehler, s-a desfășurat în două locații, la Los Angeles și la New York. Nu au lipsit rochiile de gală, dar nici ținutele de dormitor, notează click.ro.

Ediţia de anul acesta a galei la care au fost decernate Globurile de Aur a avut loc într-un format inedit, din cauza pandemiei, însă vedetele – cele mai multe, prezente prin sistem videoconferinţă – s-au pregătit în majoritate ca pentru o ceremonie obişnuită. Culorile au ieşit în evidenţă. Anya Taylor-Joy, starul miniseriei „Queen’s Gambit”, premiată pentru rolul său, a intrat în direct purtând o rochie verde Dior Haute Couture şi pantofi asortaţi de la aceeaşi casă de modă. Actriţa şi cântăreaţa Cynthia Erivo, care a fost între prezentatorii serii, a ales o creaţie Valentino Haute Couture, de culoare verde lămâie, şi pantofi argintii cu platforme. Principalele accesorii ale ei au fost mănuşile albe.

Cum nominalizaţii au urmărit gala din casele lor, ei au apărut pe ecrane în diverse ipostaze. Jodie Foster, premiată pentru rolul din „The Mauritanian”, a petrecut seara în pijamale de designer (Prada), alături de soţia Alexandra Hedison şi de câinele lor, Ziggy, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/tinute-inedite-la-globurile-de-aur-jodie-foster-pijamale-langa-sotie-jane-fonda

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava