• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac revin pe micul ecran cu cel de-al cincilea sezon al emisiunii “iUmor” (Antena 1). Pe lângă replicile acide ale rapper-ului şi umorul actorului, în emisiune au ajuns să facă istorie şi ţinutele solistei, notează click.ro.

O singură apariţie a Deliei costă cel puţin 5.000 de lei, iar fotografiile vorbesc de la sine. Pentru emisiunea “iUmor” jurata Delia şi-a adus de acasă cele mai fistichii accesorii şi cele mai colorate haine. Mai mult, ea are în fiecare zi câte o surpriză vestimentară pentru cei doi colegi ai săi, Mihai Bendeac şi Cheloo, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tinutele-deliei-de-la-iumor-costa-cat-o-masina

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava