MOPAN Suceava

Un autocamion de tip TIR a derapat cu puțin timp în urmă pe DN2, pe raza localității Grănicești, județul Suceava, în momentul în care acesta se angajase în depășirea unui utilaj de deszăpezire aflat sub contract cu DRDP Iași. În timpul manevrei, șoferul a pierdut controlul volanului și a derapat cu capul tractor în șanț. Traficul este blocat pe ambele sensuri, fiind deviat pe DN 17A, Dornești – Rădăuți. Pentru degajarea carosabilului, Secția de Drumuri Naționale Suceava a mobilizat la locul incidentului o volă și două autobasculante.

Echipajele DRDP Iași patrulează pe sectorul respectiv, aflat sub influența rafalelor de vânt la sol, cu vizibilitatea îngreunată din cauza viscolirii zăpezii. Carosabilul este parțial acoperit de zăpadă frământat, iar autocamionul venea cu viteză de pe o porțiune cu carosabilul umed.

Mai menționăm că, pe parcursul dimineții, DRDP Iași a acționat pe raza județului Suceava cu 34 de autoutilaje și a răspândit peste 125 de tone de material antiderapant.

În continuare, se înregistrează ninsori slabe, principala problemă reprezentând-o însă vântul puternic semnalat în zona submontană a județului Suceava.

UPDATE: Trafic deblocat pe DN2, în urma intervenției utilajelor DRDP Iași

TIR derapat în timp ce depășea un utilaj de deszăpezire în zona Grănicești. Traficul a fost deviat, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava