Concert pascal
MOPAN Suceava

Consiliul Raional Soroca a decis cu unanimitate de voturi în ședința din 15 august acordarea celei mai înalte distincții și anume cea de ”Cetățean de Onoare” președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Titlul i-a fost înmânat șefului administrației județene de către omologul său de la Soroca, Ghenadie Muntean, vineri, 16 august, în Cetatea de Scaun a Sucevei la deschiderea Festivalului de Artă Medievală ”Ștafan cel Mare”. Asta sub privirile cavalerilor și domnițelor care participă la festival dar și ale lui Ștefan cel Mare, interpretat de actorul botoșănean Marius Rogojinschi.

Muntean: ”Să știți că frații mici întotdeauna îi stimează pe frații mari”

”La orice festival se vine cu un cadou. Fac public Măria Ta Ștefan că prin decizia Consiliului Raional Soroca din 15 august domnului Gheorghe Flutur îi este acordat cel mai înalt titlu al Raionului Soroca ”Cetățean de Onoare”. În semn de stimă, respect, colaborare. Mi-aș dori în continuare ca acele relații bune care sunt între CJ Suceava și Raionul Soroca să aibă continuitate sub orice aspect cultural, economic. Dar să știți că frații mici întotdeauna îi stimează pe frații mari. Felicitări!”, a declarat Muntean.

Flutur: ”Eu vă mulțumesc și  împart titlul cu sucevenii mei”

Vizibil emoționat Gherghe Flutur a mulțumit pentru aocordarea acestui tiltu apreciind acest gest ca fiind o mare onoare. ”Fără cuvinte. Sunt foarte emoționat. Unde l-am primit? În Cetatea de Scaun a Sucevei se împălinește această onoare. Eu vă mulțumesc și o împart cu sucevenii mei. Vă aștept mai des și am înțeles ceva că votul unanim din Republica Moldova înseamnă drumul spre Europa al Republicii Moldova”, a spus Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava