Concert pascal
MOPAN Suceava

126 dintre profesorii suceveni participanți la examenul de titularizare au fost nemulțumiți de notele primite și au cerut reevaluarea lucrărilor. Cele mai multe contestații, 27, au fost depuse de institutori. Recorectarea se face intervalul 29 iulie – 1 august, iar rezultatele se vor afla pe 3 august.

Joi , 28 iulie, a fost ultima zi în care au putut fi depuse contestațiile, la sediul IȘJ. Au făcut acest lucru 126 de profesori, cei mai mulți nemulțumiți de notele primite fiind din rîndul institutorilor. Aici au fost înregistrate 27 de contestații. 19 au fost la educatori, 12 la engleză, 8 la istorie, 5 la geografie, cîte 3 la franceză, matematică și religie ortodoxă și cîte 1 la discipline cum sunt: biologie, chimie sau fizică.

Rezultatele finale se publică la sediul IȘJ şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro în data de 3 august. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 8 şi 9 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava