Concert pascal
MOPAN Suceava

Teatrul Național prezintă joi, 31 octombrie, de la ora 19, în Sala Mare, spectacolul Emlék – Amintire al artistei Judith State, actriță, dansatoare și coregrafă, cunoscută publicului mai ales pentru performanța sa din filmul lui Cristi Puiu, Sieranevada (rol pentru care a fost recompensată cu Premiul Gopo). Un performance-eveniment, Emlék – Amintire conține două povești paralele transpuse în mișcare, text și muzică de Judith State și de muzicianul Radu Dumitriu. Emlék – Amintire este o incursiune autobiografică, o explorare fascinantă într-o copilărie care modelează structurile vieții de adult, într-o asumată pendulare între memoria individuală și cea colectivă.

Proiectul este o producție marțiTreișpe, co-finanțată de Administrația Fondului Cultural Național, demarată în cadrul unei rezidențe EMOTIONAL oferită de Forum Dança, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Biletele pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2” Parcul Civic, orar marți – duminică, orele 11-19) sau online, pe www.tntimisoara.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava