MOPAN Suceava
Galerie foto18 poze în acest set

Teatrul Național din Timișoara prezintă joi, 25 aprilie, de la ora 19, la Sala 2 a Teatrului Național o reprezentație cu public a spectacolului inCREDibil de Mihaela Michailov, Peca Ștefan, Leta Popescu și Elise Wilk.

Regia spectacolului inCREDibil: Leta Popescu

Spectacolul inCREDibil analizează fericirea din perspectiva unei lumi descompuse în multe compromisuri individuale. Personajele din această comedie amară caută să-și crească nivelul de fericire în cel mai la îndemână mod, respectiv  mint și se mint încontinuu, căci minciuna este un drog inedit, contemporan. Fericirea este stricată de duplicitate, această rețetă sigură a eșecului: la scară mică, minciuna scurtcircuitează legăturile dintre oameni, dar la  la scară mare, sufocă societatea.

inCREDibil, prin poveștile sale, fixează în timp și spațiu 11 variațiuni pe tema împlinirii și a ratării individuale și colective,  și propune un moment de reflecție asupra responsabilității  în evoluția – sau involuția – lumii în care trăim.

Distribuția spectacolului îi reunește pe actorii Matei Chioariu, Ion Rizea, Alina Ilea, Irene Flamann Catalina, Mirela Puia, Bogdan Spridion, Paula Maria Frunzetti, Romeo Ioan, Ana Maria Pandele Andone, Cristian Szekeres, Costa Tovarnisky. Spațiul vizual este construit de scenografa Oana Micu și de light designerul Lucian Moga.

Următorul spectacol va avea loc vineri, 3 mai, fiind urmată de o a doua reprezentație sâmbătă, 4 mai, de la aceeași oră și în aceeași locație. Biletele pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești” – str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2” – Parcul Civic), orar marți – duminică, între orele 11 – 19, sau online, pe www.tntimisoara.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava