Concert pascal
MOPAN Suceava

În  luna decembrie – o  lună cu atât de multe semnificații de obicei, și în mod special anul acesta, Teatrul Național din Timișoara continuă campania Amândoi.

Astfel, pornind de la doi și continuând cu orice multiplu de doi, invitând publicul să redescoperim împreună,  la spectacolele Naționalului timișorean, comunicarea dintre oameni, comunicare atât de greu încercată în societatea de azi, Teatrul oferă pentru un bilet cumpărat al doilea loc gratuit, în cadrul campaniei Amândoi.

Și prin această campanie, spectatorii vor avea ocazia să afle duminică, 1 decembrie, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Național din Timișoara, care mai este locul, rolul, ce putere mai au sentimentele într-o lume ce pare condusă de orice altceva. Astfel, în spatele râsului homeric al inconfundabilei comedii a lui Teodor Mazilu, “Proștii sub clar de lună”, publicul va putea să constate cât de ‘Gogu’, de ‘Ortansa’, de ‘Emilian’ sau de ‘Clementina’ sunt mare parte din personajele care populează mass-media zilei de azi.

Spectacolul, semnat de regizorul Ion-Ardeal Ieremia, provoacă întâlnirea cu unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai Timișoarei: Ion Rizea, Claudia Ieremia, Matei Chioariu, Cristina König, Raul Bastean, Ana Maria Cojocaru, Romeo Ioan, Alina Spiridon / Mădălina Toderaș, Flavius Retea și Ștefan Roman.

Biletele pot fi achiziționate la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), orar marți – duminică, între orele 11 – 19 sau pe online, pe www.tntimisoara.com.

Elevii și studenții beneficiază de 75% reducere din prețul integral al unui bilet, iar pensionarii și grupurile de peste 15 persoane au un discount de 50%.

Fotografii: Adrian Pîclișan / TNTm 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava