PNL
PSD
PMP

Toate cursele aeriene din Suceava către destinațiile din Italia se suspendă începând de astăzi, 9 martie, de la ora 12:00 și până pe 23 martie 2020, ora 12:00. Ministrul de interne, Marcel Vela, a anunțat duminică noaptea că România a decis suspendarea tuturor zborurilor către și dinspre Italia, Iran, China și Coreea de Sud. Decizia afectează cele mai multe curse aeriene de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava, în condițiile în care Wizz Air opera zboruri către Roma, Bergamo – Milano și Bologna. Wizz Air opera de la Suceava patru zboruri săptămânale către Milano, două zboruri spre Bologna și o cursă aeriană spre Roma. Începând de astăzi, de pe Aeroportul Suceava vor mai fi operate zboruri către București (Tarom) și Londra și Memmingen (Wizz Air).

Ministrul Marcel Vela a declarat că toți operatorii aerieni au obligația de a comunica cetățenilor români care se vor îmbarca din Italia, China, Iran și Coreea de Sud spre România, cu escală, faptul că vor intra în carantină pe teritoriul României și își vor asuma această responsabilitate prin completarea și semnarea unei declarații pe propria răspundere la îmbarcarea pe aeronavă. De asemenea, el a spus că operatorii aerieni au obligația să nu permită îmbarcarea cetățenilor care vin din Italia, China, Iran, Coreea de Sud, către România cu escală.

Refuzul sau declararea falsă a rutei de deplasare constituie infracțiune de falsuri în declarații și se pedepsește conform art. 326 din Codul penal, instituindu-se și măsura carantinei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Bogdan Gheorghiu - PNLPRO RomâniaUniunea Polonezilor din România
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava