• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Toate drumurile naţionale din judeţul Suceava sunt deschise circulaţiei rutiere. Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat că pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă, carosabil fiind acoperit cu un strat de zăpadă frământată, având grosimea de 1 – 2 centimetri. El a arătat că utilajele de deszăpezire sunt mobilizate la ambele secţii de drumuri naţionale. Astfel pe sectoarele de drumuri administrate de Secţia de Drumuri Naţionale Suceava se acţionează cu 19 autoutilaje pe toate cele 9 tronsoane, fiind împrăştiate 144 tone de material antiderapant. De asemena la Secţia de Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc se acţionează cu 24 autoutilaje pe toate cele 5 drumuri naţionale din administrare, fiind împrăştiate 301 tone de material antiderapant.
Prefectul a mai spus că pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă. Astfel, au fost împrăştiate 289,5 tone material antiderapant, acţionându-se cu 25 autoutilaje. El a mai precizat că drumul DJ 291A Zvoriştea – Frătăuţii Noi se circulă cu dificultate din cauza viscolului în zona comunei Muşeniţa, utilajele acţionând pe această porţiune de drum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava