MOPAN Suceava

Circulația rutieră este asigurată fără evenimente rutiere, blocaje sau derapaje, a anunțat Prefectura Suceava. ”Carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământată 0-2 cm și ninge peste tot în zona de munte. Vântul bate cu 30-40km/h în Pasul Tihuta și pe DN 2E, 50-60km/h la Palma. S-a acționat cu 66 utilaje închiriate și 4 utilaje proprii în total 70 utilaje și s-au consumat 243 tone de sare și 42 tone material antiderapant”, informează Prefectura Suceava.

În acest moment pe sectoarele de drum din administrarea SDN Suceava alternează sectoare de drum umed cu porțiuni cu zăpada framintata sub 1cm. Pe parcursul nopții s-a acționat cu 33 de mașini si utilaje si o autofreza. Nu au fost înregistrate pînă la acest moment evenimente deosebite

S-a actionat si se actioneaza cu un numar de 31 utilaje pe drumurile judetene aflate in zona Darmanesti, Costana, Todiresti, Comanesti, Pirtiesti, Arbore, Calafindesti, Negostana, Salcea-Aeroport, Salcea-Fantanele-Roscani, Suceava-Ipotesti-Bosanci-Liteni-Dolhasca, Falticeni-Dolhasca, Probota, Cornu Luncii -Baia, Malini-Slatina, Bogdanesti-Rasca, Forasti, Vama-Moldovita, Pojorata-Izvoarele Sucevei, Panaci, Gura Haitii, Radauti-Volovat-Burla, Satu Mare, Galanesti, Maneuti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava