MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secției de Drumuri Naționale Suceava s-a acționat pe parcursul zilei de luni și se acționează în continuare cu 39 utilaje ale prestatorului de servicii și cele proprii, în condițiile în care se circulă pe un strat de zăpadă de 1-3 cm, neexistând la această oră zone unde circulația să fie restricționată.

De asemenea, pe căile de circulație rutiere administrate de Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc circulația este asigurată de asemenea în condiții de iarnă, fiind îngreunată pe DN 17 sensul  Câmpulung Moldovenesc – Gura Humorului atât datorită valorilor mai ridicate de trafic decât media zilei, cât și datorită ninsorii. De precizat că pe aceste sectoare de drum carosabilul este acoperit cu zăpadă frământată 0-1 de centimetri. Prefectura a informat că de la activarea codului galben au intervenit pe teren 32 utilaje dotate cu lamă și răspânditor, fiind consumate până la ora 19.00 p.m. circa 178 tone sare, 14 tone nisip și 1 tonă clorura de calciu.

„Situația este monitorizată permanent, se va acționa pe parcursul întregii nopți (atât cât vremea o va permite) pentru ca mâine dimineață carosabilul să se prezinte în condiții cât mai bune”, se mai spune într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava