Concert pascal
MOPAN Suceava

Fotbalul judeţean a intrat în vacanţă mai repede decât fusese planificat, acest lucru fiind decis în urma unei întruniri a Comitetului de Urgenţă al AJF Suceava, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, cu excepţia meciurilor din turul al patrulea al Cupei României „Railex”, care se vor juca pe 1 decembrie, toate partidele de campionat din întrecerile judeţene ce trebuia să se dispute în acest an au fost amânate pentru primăvara lui 2020, după cum urmează:

– Etapele a XV-a şi a XVI-a din Liga a IV-a „Inter Conti” au fost reprogramate pentru datele de 15.03.2020, respectiv 22.03.2020;

– Etapa a XI-a a Campionatului de juniori Under 13 a fost reprogramată pentru 21.03.2020;

– Etapele a VI-a şi a VII-a din Campionatul juniorilor B1 au fost reprogramate pentru datele de 21.03.2020, respectiv 28.03.2020.

„La începutul sezonului am decis că vom juca în această toamnă câteva etape în plus, cu condiţia să ne ajute vremea. Am văzut încă vremea nu ține cu noi, iar algerile au complicat lucrurile în ce privește organizarea meciurilor de campionat așa că, vom reveni pe terenuri în martie 2020”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele AJF Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava