Concert pascal
MOPAN Suceava

#TOGETHER4EU este conceptul sub care s-a realizat un film dedicat social media și validează, folosind o metaforă ușor de decriptat, necesitatea identificării unei abordări comune pentru viitorul Uniunii Europene.

Ineditul filmului este că acesta prezintă într-un singur material atât povestea realizării acestuia cât și filmarea propriu-zisă, interpretarea Odei Bucuriei de Beethoven, imnul Uniunii Europene, într-un parc din România, în luna septembrie a acestui an.

Producția a fost realizată de compania Play by Play (e-mail: play_by_play@yahoo.com), cu ajutorul substanțial al unui colectiv de copii de la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumați de profesorul Cătălin Luca, al Filarmonicii de Stat din Botoșani și al sponsorilor.

Mesajul este simplu și asumat, iar semantica acestuia, extrem de puternică, poate genera premise corecte pentru cristalizarea atitudinilor pozitive față de UE și de politicile publice ale acesteia.

În opinia celor care au muncit la acest film, liderii de astăzi ai Uniunii Europene trebuie să găsească o abordare comună și solidă, așa încât viitorul spațiului comunitar să garanteze dezvoltarea amonioasă a tuturor națiunilor care astăzi formează Uniunea Europeană.

https://www.facebook.com/PlaybyPlayRomania/videos/104919806942510/

https://www.youtube.com/watch?v=X7oHN3O7zXg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava